Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de condoleante - Constantin Benţea

ro

25 Jan, 2011 15:00 6995 Marime text

Primarul comunei Cuza Vodă, Dumitru Eugen, împreună cu echipa Primăriei, sunt alături de familia Benţea, în grelele momente pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui ce a fost CONSTANTIN BENŢEA, primarul comunei Bărăganu.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan, împreună cu familia, transmit sincere condoleanţe familiei Benţea, greu încercată de dispariţia celui ce a fost CONSTANTIN BENŢEA, primarul comunei Bărăganu.
Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!

CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES  regretă profund trecerea în neființă a unui caracter admirabil, un om deosebit și un colaborator respectabil. Suntem alături de familia îndoliată și de colegii săi. Dumnezeu să-l odihnească!

În aceste momente de tristeţe, Primarul oraşului Cernavodă Mariana Mircea, transmite sincere condoleanţe şi gânduri de alinare familiei celui care a fost Constantin Benţea, primarul comunei Bărăganu." Dumnezeu să-l odihnească în pace !

DECESE aparute pe 25 ian 

LA CEAS DE GREA ÎNCERCARE, MĂ ALĂTUR, CU TOATĂ COMPASIUNEA, DE FAMILIA, PRIETENII ŞI APROPIAŢII CELUI CARE A FOST UN BUN PRIETEN, COLEG ŞI PRIMAR. DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE! COMUNA DELENI, PRIMAR DAN MARIAN

PRIMARUL COMUNEI COBADIN, CRISTIAN TELEHOI, TRANSMITE FAMILIEI LUI CONSTANTIN BENŢEA SINCERE CONDOLEANŢE! DUMNEZEU SĂ-L AIBĂ ÎN PAZĂ!

Sincere condoleanţe şi din partea Primăriei Comunei Lumina pentru familia D-lui Primar BENŢEA CONSTANTIN - Comuna Bărăgan!

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, transmite sincere condoleanţe familiei celui care a fost Constantin Benţea, edilul comunei Bărăganu, un om care în ultimii ani a pus mai presus de interesul propriu pe oamenii care au avut încredere în el.Dumnezeu să îl odihnească în pace !

Consilierii judeţeni si funcţionarii Consiliului Judeţean Constanţa sunt alături de familia Benţea în greaua pierdere pe care a suferit-o. Dumnezeu să îl odihnească în pace !

Primarii PSD din judeţul Constanţa deplâng trecerea în nefiinţă a colegului lor, primarul comunei Bărăganu, Constantin Benţea. Nu te vom uita niciodată !

Sincere Condoleanţe!

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din comuna Bărăganu, jud. Constanța, dorește să adreseze familiei dar și întregii comunități „Sincere Condoleanțe" la trecerea în neființă a domnului Constantin Bențea. Ne reamintim cu plăcere de domnul Constantin Bențea ca de un om devotat comunității pe care a condus-o încă de la înființarea comunei Bărăganu și de sprijinul pe care l-a acordat Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea în calitate de primar, inclusiv prin prezența dânsului la diferite evenimente organizate de aceasta. Alături de credincioși, din partea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea va participa la serviciul funerar și pastorul local, domnul Robert Georgescu în semn de prețuire față de domnul Constantin Bențea și față de familia acestuia. De asemenea, dorim să asigurăm familia dumnealui de întreg sprijinul nostru spiritual și de faptul că vor ocupa un loc special în rugăciunile noastre către Dumnezeu. Dumnezeu să vă mângâie şi să vă susţină în aceste zile îndoliate! Cu deosebită considerație, Cristian Modan, Director Comunicare Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea - Conferința Muntenia.

DECESE aparute pe 24 ian

Familia Felix Stroe deplânge dispariţia celui care a fost Constantin Benţea, primarul comunei Bărăganu, om de o moralitate aleasă, un gospodar care a trăit pentru consătenii săi, care a adus progresul în comunitatea pe care a administrat-o. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Ion Dumitrache transmite sincere condoleanţe familiei greu încărcate de dispariţia celui care a fost Constantin Benţea, primarul comunei Băraganu. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!

Colectivul ziarului „Observator" transmite sincere condoleanţe familiei în greaua încercare prilejuită de trecerea în nefiinţa a celui care a fost Constantin Benţea, unul dintre primarii care vor rămâne veşnic în memoria celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să îl odihnească!

Responsabilii Colegiului Senatorial nr. 2 Constanţa deplâng decesul prematur al celui care a fost Constantin Benţtea, primarul comunei Băraganu, un profesionist care şi-a dedicat ultimii ani de viaţă celor care au i-au acordat încrederea şi l-au ales în funcţia de primar încă de la înfiinţarea unităţii adminstrativ teritoriale. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Organizaţia judeţeană PSD Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei celui care a fost Constantin Benţea, edilul comunei Bărăganu, un om cu un caracter ales, care a pus mai presus de interesul sau pe cel al oamenilor care l-au ales în funcţia de primar. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii