Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt mostenitorii miliardarilor din Romania

ro

15 Apr, 2011 03:09 2623 Marime text

ziua_pt_cei_mici.jpg Parintii lor sunt prima generatie de antreprenori romani. Au creat de la zero businessuri care in aproape 20 de ani au ajuns la sute sau chiar miliarde de euro. Cititi in articolul urmator cine sunt cei care le vor mosteni afacerile.

Ioana Sucu: Este greu sa relationez cu doamna "presedinte"

"Este greu sa relationez cu doamna presedinte (n.red. Camelia Sucu, presedintele Class Living) pentru ca avem idei contradictorii si uneori ies scantei", a afirmat Ioana Sucu (23 de ani), fiica cea mare a Cameliei si lui Dan Sucu, unii dintre cei mai cunoscuti si bogati antreprenori romani. Declaratia a fost facuta in cadrul "Antreprenor in familie", conferinta organizata de revista Money Express si The Group.

Tanara a studiat la Universitatea City din Londra si a intrat in afaceri la 18 ani, cand le-a cerut parintilor sa ii dea voie sa preia managementul restaurantului MexCafe, despre care Camelia Sucu afirma ca de fapt era si singurul business negativ din grupul Mobexpert, cel mai mare jucator de pe piata locala de mobilier

"I-a schimbat conceptul de doua ori (in prezent MexCafe se numeste The Library). Indiferent de cate ori a fost pe minus si a incercat sa-l puna pe plus, pentru ea a fost o scoala practica. Acum lucram impreuna pe partea de creatie, Ioana ma ajuta pe zona de mobilier", explica proprietara retailerului de mobilier de lux Class Living.

Pe langa investitia in afacerile cu mobila, Camelia Sucu a mai investit in 2010 aproximativ 3,5 milioane de euro in cumpararea unei piete agroalimentare din Bucuresti.

 

Citiți mai multe în ZIUA pentru cei mici

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii