Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil a căzut ieri de la etajul doi al unui liceu din Constanţa. Ce alte nenorociri s-au mai întâmplat prin şcolile noastre (video)

ro

22 Jan, 2020 00:00 6794 Marime text

Ieri-dimineaţă, în jurul orei 07.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanţa, ar fi căzut de la etajul 2 al unităţii de învăţământ.
 
Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Din păcate, nu este primul eveniment de acest fel. La finele anului 2018, un elev (11 ani) al Şcolii numărul 40 a fost rănit după ce s-ar fi urcat pe gratiile exteriorului clădirii de sport, iar la coborâre a alunecat şi a căzut de la înălţime, aproximativ etajul al doilea. Potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa, cel mic a fost diagnosticat cu politraumatism. Când au ajuns medicii la faţa locului, copilul era dezorientat temporo-spaţial, prezenta traumatism cranio-facial închis, contuzie toraco-abdominală şi de şold stâng şi fractură închisă de antebraţ stâng.   
 
Anul trecut, cadrele medicale de la SMURD Constanţa au fost solicitate să intervină în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Atunci, o fată de 16 ani a căzut de la etajul trei.
 
Tot anul trecut, un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe din Mamaia Sat. Potrivit martorilor, micuţul s-a urcat pe o masă şi a căzut pe fereastră.
 
Nu este de omis nici cazul copilei din municipiul Constanţa, care, în luna august, a încercat să sară gardul unei şcoli şi a rămas cu mână blocată în gard, până au venit pompierii să o salveze.

Pe data de 2 noiembrie 2019, un băiat de 8 ani din localitatea Pecineaga a dispărut, el fiind găsit șase zile mai târziu într-un bazin de fecale.


 
Citeşte şi
 
O fetiţă din Constanţa, aproape de a-şi perfora osul mâinii încercând să sară gardul unei şcoli. Capcane pentru copii. Ce spune Ecaterina Andronescu  

UPDATE. Constanţa Copil căzut de la etaj la şcoala 40 (galerie foto + video)

Oficial de la Şcoala numărul 40 din Constanţa privind evenimentul neplăcut petrecut azi

UPDATE. Intervenţie de urgenţă la Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. O adolescentă a căzut de la etaj

UPDATE. Imagini de la eveniment. Tragedie în Mamaia Sat. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii