Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a deschis procedura de atribuire a contractului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona bulevardul 1 Mai - șoseaua Mangaliei“

ro

17 Mar, 2020 00:00 4161 Marime text


Primăria municipiului Constanța anunță achiziția și contractarea execuției lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona bulevardul 1 Mai - șoseaua Mangaliei - cod SMIS 129227”.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Constanța, prin resistematizarea infrastructurii de transport pe bd. 1 Mai -șoseaua Mangaliei. În vederea încurajării utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, se vor introduce benzi dedicate transportului public și cu bicicleta, se vor reabilita trotuarele și partea carosabilă. Scopul acestor intervenții este, în principal, reducerea emisiilor GES și promovarea mobilității urbane durabile prin realizarea de investiții în infrastructura de transport public urban și în infrastructura specifică deplasărilor cu bicicleta și pietonale, în vederea asigurării circulației libere și în condiții de siguranță a persoanelor.

Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POR) gestionat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de autoritate de management, semnarea contractului ce face obiectul procedurii de atribuire fiind posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

În cazul în care, indiferent de motive, contractul de finanțare aferent obiectivului de investiții ce face obiectul procedurii de atribuire nu este încheiat/semnat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și de autoritatea contractantă, autoritatea contractantă va aplica prevederile art. 212 alin. (1) lit. c) teza a II-a din Legea nr. 98/2016 și va anula procedura de atribuire, încheierea contractului de achiziție publică fiind imposibilă în lipsa unui contract de finanțare valabil care să certifice obținerea finanțării lucrărilor din fondurile europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POR) gestionat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de autoritate de management.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 50.200.897,37 de lei. Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Decebal Făgădău, Babu Dumitru, Răsăuțeanu Costin Ioan, Enache Marcela, Dinescu Fulvia Antonela, Frigioiu Marcela, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuța, Niță Mihaela, Merlă Ani Viorica, Stan Mihaela, Nanu Daniela, Filip Marian, Niculae-Stângă Noni Adrian, Mureșan Valentina și Dragan Andreea.
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22.04.2020, ora 15:00 la adresa de e-mail: primaria@primaria-constanta.ro

Citește și:

Proiectul de modernizare a zonei bulevardul 1 Mai - șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, din nou în atenția Consiliului Local Municipal

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii