Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De azi Vicepreședinte nou în Tribunalul Constanța! Funcția a fost scoasă la concurs

ro

16 Sep, 2022 10:24 1489 Marime text
  • Postul de vicepreședinte al Tribunalului Constanța a fost scos la concurs de către CSM.

Magistratul Costin Smarandi, din cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța este noul vicepreședinte al Tribunalului Constanța, în urma delegării sale pe funcție de către Consiliul Superior al Magistraturii, prin Secția pentru Judecători.

Delegarea pe funcție a intrat în vigoare de astăzi, 16 septembrie 2022, și este valabilă până la ocuparea funcției în condițiile legii, prin concurs, dar nu mai mult de șase luni.

Amintim, postul de vicepreședinte al Tribunalului Constanța a fost scos la concurs de către CSM, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la Institutul Național al Magistraturii fiind pe 30 septembrie 2022.

În prezent, conducerea Tribunalului Constanța este asigurată de președintele Cristina Ramona Duță și vicepreședintele Mihaela Cristina Grădinaru, care au câștigat concursul organizat de CSM pentru ocuparea funcțiilor, la finele anului trecut.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii