Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj afișat la stadionul „Gheorghe Hagi“ „Prima linie de apărare. Medici cu măști sanitare. Mulțumim! Suporterii cu fulare“ (galerie foto)

ro

07 Apr, 2020 00:00 4558 Marime text

Fani ai FC Farul Constanța din grupul ultras „Alcoholics Supporters“ au afișat la stadionul „Gheorghe Hagi“ din municipiu, pe poarta mare, de pe strada Primăverii, din fața tribune oficiale, un banner cu un mesaj de susținere la adresa cadrelor medicale care luptă în prima linie contra coronavirusului.

„Prima linie de apărare. Medici cu măști sanitare. Mulțumim! Suporterii cu fulare“, este mesajul, o imagine a acestuia fiind postată pe pagina de Facebook „Viața în peluză“. Aceasta găzduiește și o altă imagine cu un banner de la stadion al ultrașilor „marinarilor“, cu mesajul „Mi-e dor de o zi de meci“, în condițiile în care competițiile fotbalistice sunt oprite momentan pe teritoriul României.
Pe „Viața în peluză“ a apărut și o poză cu un bărbat care ține pe umeri un copilaș, iar ambii au bluze de trening cu însemnele unui alt grup ultras farist, „Fervent“, și țin în mâini steaguri tricolore. „Învățați-vă copiii să iubească România!“, este mesajul care însoțește imaginea.

În ce privește lupta contra coronavirusului, clubul de pe litoral a anunțat că o parte din suma încasată în urma vânzărilor de pe magazinul online al FC Farul va fi donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în lupta cu COVID-19. În acest sens, cei de la Farul s-au adresat fanilor și constănțenilor să intre pe magazinul online (https://fcfarulconstanta.ro/magazin/) și să comande materiale promoționale în culorile și cu emblema grupării constănțene. „Uniți și solidari!“, a fost mesajul FC Farul, relații suplimentare oferindu-se la numărul de telefon 0744.224.215.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Viața în peluză“.


Citește și:

Atmosferă senzaţională! Suporteri ai Farului Constanţa, în mijlocul „vulcanului“ de pe stadionul lui PAOK Salonic (galerie foto)

Moment de reculegere în memoria lui Ciprian Dincă Zece ani cu Fervent! Grupul ultras a făcut spectacol pe terenul ITC (galerie foto+video)

Fanii FC Farul. „Înainte!“ Grupul Aria Ultra a împlinit 20 de ani. N-a mai avut parte însă de aniversare în zi cu meci
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii