Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Galani, sancționat de polițiștii rutieri. Își caută dreptatea în instanță

ro

26 Feb, 2021 00:00 8372 Marime text
  • Ionuț Galani a fost sancționat de Poliția Rutieră
  • El a primit avertisment și puncte de penalizare
  • Acțiunea în instanță a fost deschisă pe 24 februarie
  • Artistul spune că poliția l-a oprit pentru că ar fi vorbit la telefon


Artistul Ionuț Galani a deschis o acțiune în instanță pentru a contesta o sancțiune primită de la polițiștii rutieri. Chiar dacă a primit doar avertisment și puncte de penalizare, cântărețul de la malul mării consideră că nu este pe bună dreptate contravenția.

Mai exact, pe rolul Judecătoriei Constanța a fost deschis dosarul numărul 4994/212/2021, la secția civilă, pe 24 februarie 2021. Părți sunt Ionuț Galani – petent și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Biroul Rutier – intimat. Obiectul dosarului îl reprezintă plângerea contravențională aplicată de polițiști.

Contactat de către redactorii ZIUA de Constanța, Ionuț Galani a spus că el respectă legea, iar atunci când greșește plătește. Însă, din spusele constănțeanului, de data aceasta nu este de acord cu ceea ce au spus oamenii legii. „Vreau să respect legea, dar acum mi s-a spus că am vorbit la telefon. Eram cu fiul meu în mașină, și o mașină de poliție au întors după mine. Eu aveam telefonul pe speaker, și fixat într-un suport pe bord. Vorbea fiul cu mama lui, nu eram cu el în mână sau la ureche”, a spus Galani.

El a mai spus că oamenii legii au spus că l-au văzut când a atins telefonul. „Nu am primit amendă, ci doar avertisment și puncte... parcă șase. Dar nu e vorba de asta, ci că eu nu am vorbit la telefon, era fixat în suport. Nu se poate să își bată joc de noi. Eu vorbesc aici de dreptate. Sunt alți oameni care nu au de unde să plătească amenda respectivă, care este 800 de lei”, a mai spus Galani.

Artistul nu are speranțe prea mari legate de deznodământul procesului, dar așa se simte împăcat cu ideea că își apără punctul de vedere când consideră că are dreptate. „Nu cred că voi câștiga, tot ei vor câștiga, dar așa măcar știu că încerc să îmi demonstrez nevinovăția”, a conchis artistul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii