Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Galani şi-a făcut firmă, alături de soţie. Ce domeniu de activitate va avea

ro

30 Aug, 2019 00:00 6757 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României şi conform extrasului de rezoluţie nr. 20374 din data de 31 iulie 2019, a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Marianis Show SRL.
Societatea are sediul social în Constanţa. Domeniul principal al firmei vizează „activităţi de interpretare artistică (spectacole)”. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr total de 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei.
 
Fondatori sunt Georgiana-Ani Galani şi Ionuţ Galani, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii.
 
Născut pe 10 iunie 1978, absolvent al Şcolii Populare de Arte Constanţa (actualul Centru Cultural „Teodor T. Burada“), Ionuţ Galani şi-a obişnuit ascultătorii cu încântătoarele acorduri de muzică grecească live, acompaniat de trupa de dansuri Asteria. Artistul şi-a înfiinţat propria trupă - Galani Band, care, împreună cu faimosul ansamblu de dansuri Asteria, încântă publicul cu melodii greceşti arhicunoscute, într-o versiune şi interpretare cât mai apropiate de original. Povestea sa este una specială şi datorită faptului că a trăit la Constanţa în preajma regretatului actor Jean Constantin, care i-a lăsat moştenire multe dintre obiectele sale preferate, printre care şi barca.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii