Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În locul unde copiii erau chinuiţi Grădiniţa „Micul Regat“ se redeschide sub un alt nume?

ro

16 Oct, 2014 00:00 7675 Marime text


În baza cererii nr. 56926 din data de 24.07.2014 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Emyon Land SRL. Sediul social al societăţii este în municipiul Constanţa, strada Alexandru cel Bun nr. 42, iar activitatea principală constă în „activităţi de îngrijire zilnică pentru copii“.


Coincidenţă sau nu, la aceeaşi adresă figurează societatea Micul Regat EDU Center SRL, cea care administrează Centrul de Educaţie şi Dezvoltare Timpurie (cunoscut şi sub denumirea de Grădiniţa „Micul Regat“) şi Grădiniţa cu orar normal şi prelungit din strada Ion Raţiu. Noua societate are, de asemenea, acelaşi obiect de activitate ca şi Micul Regat, dar şi aceiaşi asociaţi.

Capitalul social subscris al SC Emyon Land SRL este de 100 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Eliza Pufleanu şi Dumitru Pufleanu, fiecare cu câte 10 părţi sociale, cu o cotă de participare la venituri şi pierderi de 50%. Administratorul societăţii a fost numit Dumitru Pufleanu.

Potrivit Registrului Comerţului, Eliza Pufleanu şi Dumitru Pufleanu sunt asociaţi şi în societatea Micul Regat EDU Center SRL. Înfiinţată în 2012, Micul Regat EDU Center SRL are sediul social pe strada Alexandru cel Bun nr. 42 din municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt Eliza Pufleanu, născută în 1976, la Constanţa, şi Dumitru Pufleanu, născut în 1972, la Stejaru, Tulcea. Activitatea principală, conform codificării CAEN, constă în „activităţi de îngrijire zilnică pentru copii“. Potrivit bilanţului pentru anul 2012, publicat pe date-financiare.ro, societatea Micul Regat Edu Center SRL, cu cinci angajaţi, a înregistrat o cifră de afaceri netă de 210.550 de lei, un profit brut de 94.617 lei şi un profit net de 88.300 de lei. Numele Elizei Pufleanu şi cel al lui Dumitru Pufleanu apar şi în SC Milact Com SRL (sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 141). Dumitru Pufleanu a fost acţionar şi la SC My Dan Trade SRL, radiată.

Scandal la grădiniţa administrată de Micul Regat EDU Center SRL

La început lunii iunie, zeci de părinţi au intrat în alertă după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din Centrul de Educaţie şi Dezvoltare Timpurie „Micul Regat“ din Constanţa, administrat de societatea Micul Regat EDU Center SRL. Părinţii au rămas înmărmuriţi când au văzut cum propriii lor copii, pe care îi credeau în siguranţă la grădiniţa menţionată, erau agresaţi fizic şi verbal. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale grădiniţei datează din noiembrie 2013. Imediat după revolta părinţilor, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa au declarat că grădiniţa privată în cauză nu are autorizaţie de funcţionare şi nici acreditare. Mai mult, două echipe de inspectori din cadrul Serviciului de Control în Sănătate Publică au efectuat controale igienico-sanitare la cele două grădiniţe cu orar normal şi prelungit administrate de SC Micul Regat EDU Center SRL. Este vorba despre Centrul de Educaţie şi Dezvoltare Timpurie din strada Barbu Lăutaru nr. 1 A şi despre Grădiniţa cu orar normal şi prelungit din strada Ion Raţiu nr. 27. Ca urmare a controlului, la unul dintre punctele de lucru s-a aplicat o sancţiune contravenţională pentru un stoc insuficient de substanţe dezinfectante. La Centrul de Dezvoltare şi Educaţie Timpurie „Micul Regat“, taxele percepute sunt: 550 de lei pe lună pentru programul 8.00 - 12.00, 650 de lei pentru programul 8.00 - 13.00 şi 800 de lei pentru programul lung, cuprins între 8.00 şi 17.00. Am încercat să luăm legătura cu Eliza Pufleanu pentru a afla mai multe detalii în legătură cu noua firmă înfiinţată, însă aceasta nu ne-a răspuns nici la apelul telefonic, nici la mesaj. Dacă o va face, vom reveni ulterior cu informaţiile pe care ni le va furniza.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 16 Oct, 2014 09:32 Administrator ZIUA CT: mai multe detalii va rugam. Multumim