Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău l-a dat în judecată pe omul de afaceri Gabriel Comănescu. Fostul primar a pierdut în primă instanță

ro

29 Apr, 2021 00:00 4925 Marime text
  • Decebal Făgădău – „Îmi doresc liniște și normalitate“.
  • Radu Petrescu, purtătorul de cuvânt al GSP Holding, a declarat că omul de afaceri Gabriel Comănescu nu comentează subiectul.
 
Decebal Făgădău, fostul primar al municipiului Constanța, l-a acționat în instanță pe omul de afaceri Valentin Gabriel Comănescu! Procesul a fost intentat de Decebal Făgădău în septembrie 2020, când încă era primar al Constanței.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe rolul Secţiei I civilă din Tribunalul Constanța pe data de 08 septembrie 2020, cu numărul unic 5350/118/2020, având ca obiect „pretenţii“.
 
Părţile dosarului sunt, potrivit portalului instanțelor de judecată, Decebal Făgădău – reclamant și Valentin Gabriel Comănescu – pârât.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 08 martie 2021, când instanța a acordat un nou termen în dosar pentru data de 05 aprilie 2021, pentru a se lua cunoştinţă de conţinutul unui CD aflat la dosar.
 
La termenul din 05 aprilie 2021, Tribunalul Constanța a pus punct cercetărilor specifice și a stabilit ca dată de pronunțare asupra cererii: 19 aprilie 2021.
 
Pe data de 19 aprilie 2021, instanța a amânat din nou pronunțarea pentru 26 aprilie 2021, dată la care tribunalul a respinge ca nefondată acțiunea promovată în instanță de Decebal Făgădău.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Contactat în vederea exprimării unui punct de vedere cu privire la acest proces, Decebal Făgădău a precizat: „Nu comentez nimic legat de vreun dosar, indiferent de natura acestuia. Îmi doresc liniște și normalitate“.
 
Omul de afaceri Gabriel Comănescu nu a putut fi contactat.
 
În schimb, Radu Petrescu, purtătorul de cuvânt al GSP Holding, a declarat că omul de afaceri Gabriel Comănescu nu comentează subiectul.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Lista celor mai bogaţi constănţeni! Clasamentul oamenilor de afaceri pe 2020
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii