Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:29 12 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța va avea o nouă organigramă. Angajații sunt evaluați de o comisie numită de Mihai Lupu. Debutanții și consilierii personali, salvați!

ro

20 Mar, 2021 00:00 3350 Marime text
 
  • În această perioadă se desfășoară evaluarea personalului Consiliului Județean Constanța dar și a instituțiile subordonate acestuia
  • Mihai Lupu a afirmat public că nu este mulțumit de modul în care angajații unor departamente înțeleg să-și îndeplinească atribuțiile
  • O dată încheiată evaluarea, administrația județeană va avea o nouă organigramă
  • Evaluarea personalului contractual se realizează în perioada 1-31 martie 2021
  • Performanțele profesionale vor fi notate de la 1 la 5 iar persoanele nemulțumite au dreptul să conteste rezultatul
  • Personalul încadrat la cabinetul președintelui și personalul contractual debutant nu se supun evaluării
 
În această perioadă se desfășoară evaluarea personalului Consiliului Județean Constanța dar și a instituțiile subordonate acestuia, după ce în mai multe rânduri, președintele CJ, Mihai Lupu a afirmat public că nu este mulțumit de modul în care angajații unor departamente înțeleg să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

O dată încheiată evaluarea, administrația județeană va avea o nouă organigramă.
Prin dispoziția 112/08.03.2021, emisă de președintele CJ, Mihai Lupu a fost aprobat regulamentul privind evaluarea performanțelor profesionale individuale a personalului contractual încadrat în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța, vezi secțiunea "documente".
Potrivit art 2 a dispoziției, evaluarea personalului contractual se realizează în perioada 1-31 martie 2021.
Potrivit art.4 din dispoziție, personalul încadrat la cabinetul președintelui și personalul contractual debutant nu se supun evaluării.

Procesul de evaluare pentru angajații CJC au la bază fișa postului, obiectivele profesionale stabilite pentru perioada evaluată și criteriile stabilite de regulamentul de evaluare.
În cadrul evaluării, performanțele profesionale vor fi notate de la 1 la 5 iar persoanele nemulțumite au dreptul să conteste rezultatul în termen de 5 zile de la luarea la cunoștință a raportului de evaluare direct la conducătorul autorității sau potrivit legii chiar și în instanța de contencios-administrativ.
În funcție de calificativul obținut, un angajat poate promova într-o funcție superioară, poate să primească o primă sau din contră să i se diminueze salariul cu 10% până la următoarea evaluare sau chiar să fie eliberat din funcția contractuală.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii