Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brailoiu „Constantinescu, cunoscut ca Nicusor Calculator"

ro

17 Mar, 2009 02:15 2700 Marime text

DESCHIDERE_Nicusor_Constantinescu_06.jpgLa evenimentul învestirii lui Petrică Miu în funcţia de inspector şcolar general, Liviu Tit Brăiloiu s-a ţinut de glume la adresa colegului său de partid, nimeni altul decât preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC).

După ce i-a urat succes noului şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, prefectul Constanţei i-a dat cuvântul lui Nicuşor Constantinescu. Nu a ţinut cont de cadrul oficial în care avea loc învestirea şi a dezvăluit în faţa dascălilor şi a inspectorilor prezenţi cum este poreclit preşedintele CJC printre cei mici. „Aş vrea ca înainte de toate să-l invit pe domnul Nicuşor Constantinescu, care este cunoscut în rândul copiilor din judeţul Constanţa ca  «Nicuşor Calculator», să vă spună şi dumnealui câteva cuvinte cu ocazia acestui eveniment", a declarat Brăiloiu, cu menţiunea că face o glumă. În aceste condiţii, preşedintele CJC a trebuit să-şi înceapă discursul în faţa unor invitaţi care nu s-au putut abţine să nu pufnească în râs. Şi, referitor la calculatoarele dăruite şcolarilor din mediul rural, din cauza cărora şi-a atras asupra sa o astfel de poreclă, Constantinescu a declarat că sunt şcoli unde aparatura destinată elevilor zace depozitată în magazii din motive puerile.

{mos_ri:Nicusor Constantinescu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • RITA 17 Mar, 2009 10:45 POATE CALCULEAZA ATAT SPAGILE CAT SI PAHARELE .NU ,HA,HA ,UA
  • computer 17 Mar, 2009 09:10 De unde vine porecla de "calculator"???? De la modul cum calculeaza spagile pentru toate contractele pe care le incredinteaza camarilei politice ?