Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Chițac contratacă! Cere desființarea parcului acvatic a lui Tucan

ro

16 Jul, 2022 16:34 2900 Marime text

 
  • Primarul municipiului Constanța a înregistrat pe rolul secției civile a Judecătoriei Constanța, dosarul nr. 16847/212/2022 având ca obiect autorizare desfiinţare lucrări
  • Edilul vrea să obțină desființarea Centrului de agrement nautic din stațiunea Mamaia
  • Pârât în dosar este societatea JT Grup Oil care aparține omului de afaceri, Jean Paul Tucan
 

Pe 6 iulie a.c., primarul municipiului Constanța a înregistrat pe rolul secției civile a Judecătoriei Constanța, dosarul nr. 16847/212/2022 având ca obiect autorizare desfiinţare lucrări (legea 50/1991)

Pârât în dosar este societatea JT Grup Oil care aparține omului de afaceri, Jean Paul Tucan.

Magistrații nu au stabilit deocamdată termen în dosarul prin care primarul municipiului Constanța vrea să obțină desființarea Centrului de agrement nautic din stațiunea Mamaia.
 
Vă reamintim, într-un alt dosar, JT Grup Oil SA a câștigat la Tribunalul Constanța procesul cu Consiliul Local Constanța în dosarul nr. 4481/118/2021 care avea ca obiect anulare act administrativ HCL nr. 35/29.01.2021 privind încetarea valabilității HCL nr.175/2019 privind încheierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă aferent pentru desfășurarea de activități de agrement, divertisment, culturale și sportive. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu recurs.
 
 
Despre JT Grup Oil SRL
 
Înfiinţată în anul 2010, firma JT Grup Oil SRL are sediul social în Năvodari.
 
Firma este controlată de Bogdan Florin Aldea, născut pe 8.10.1977, în Cernavodă, cu 10% din capitatul social, şi Jean-Paul Tucan, născut pe 8.07.1969, în Constanţa, cu 90% din capitalul social. Andrea-Elena Dublea este administratorul societăţii, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Punctele de lucru ale firme sunt următoarele: lacul Costineşti şi cale de acces pe malul lacului, situat în intravilanul comunei Costineşti; Cernavodă, Centrala Nuclearelectrică Cernavodă, Unitatea 1 (CNE PROD); municipiul Medgidia, zona Industrial-Portuară Est; Mamaia-Sat, Năvodari; municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 50, etaj P; Năvodari, DJ 226, zona Rezervoare Raja, lot 1/2; municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, lot 2, între strada Ştefăniţă Vodă şi aleea Stadionului, incinta Baza Sportiva Badea Cârţan; Năvodari, strada M20 nr. 49D.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Hotărârea de Consiliu Local prin care JT Grup Oil a pierdut contractul de închiriere a cuvetei lacului Siutghiol, desființată de magistrații de la Tribunalul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii