Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zaraza“ deschide, mâine, cel mai mare festival de teatru de la malul mării

ro

19 Jun, 2018 00:00 2782 Marime text
Festivalul Internaţional de Teatru „Miturile Cetăţii“, ediţia a III-a, rodul pasiunii şi iubirii pentru artă manifestate de Teatrul de Stat Constanţa, născut din dorinţa de exprimare şi evoluţie artistică a colectivului de organizare împreună cu teatrele participante din ţară şi din străinătate, cu susţinerea Consiliului Judeţean Constanţa şi a tuturor partenerilor, îşi va dezvălui misterele teatrale în perioada 20-27 iunie 2018, în oraşul de la malul Mării Negre, pentru a satisface nevoia de frumos a tuturor iubitorilor de teatru.
 
Deschiderea îi aparţine Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploieşti, de la ora 18, cu spectacolul „Zaraza“, pe scena Teatrului de Stat.
 
Având ca pretext legenda nemuritoare a misterioasei Zaraza, spectacolul aduce în zilele noastre parfumul perioadei interbelice, în acordurile unor melodii de altădată, interpretate de Maria Tănase, Cristian Vasile, Zavaidoc sau Jean Moscopol.

Regia, costumele şi coregrafia sunt semnate Răzvan Mazilu. Asistent regie: Robert Oprea. Decor: Ioana Popescu. Muzica originală: producţie muzicală Alexei Ţurcan. Light design: Alin Popa. Preţul unui bilet întreg este de 30 de lei, iar biletul redus pentru elevi, studenţi şi pensionari este 7,5 lei.
 
Între orele 20.30 şi 21.30, în Piaţa Ovidiu suntem invitaţi la un spectacol stradal prezentat de Famous Art, intitulat „Regatul de foc“.
Iar de la ora 21.30, Adrian Naidin şi invitaţii săi vor prezenta un concert spectacol intitulat „Pân' la rai“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii