Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanța Spectacolele la care publicul este așteptat la finalul lui octombrie

ro

17 Oct, 2023 14:43 623 Marime text
Foto: Teatrul de Stat Constanța
Teatrul de Stat Constanța (TSC) a anunțat într-un comunicat de presă spectacolele care vor încheia luna octombrie.
 
Constănțenii sunt așteptați, mai întâi, sâmbătă, 21 octombrie, la comedia „Logodnă relativă” de Alan Ayckbourn, în regia lui Iulian Enache, scenografia Gabi Albu, care îi are în distribuție pe Cristiana Luca, Laura Crăciun, Florin Aioane și Lucian Pavel. Reprezentația are loc în Sala Studio a TSC, de pe strada Ion Lahovari nr. 2A, de la ora 19:00.
 
„Logodnă relativă” (titlul original Relatively Speaking) este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.
Un patrulater conjugal ale cărui laturi variabile se înfățișează din unghiuri mereu surprinzătoare, pentru a oferi spectatorilor amuzament și o imagine optimistă și pozitivă, într-un mod paradoxal și, până la urmă, înțelept. Se dau: patru oameni, două cupluri interșanjabile, multe confuzii ale căror consecințe sunt prelungite extrem. Rezultă: comedie clasică pentru întreaga famili.”, se arată în comunicatul de presă.
 
Duminică, 29 octombrie, de la ora 19:00, tot la Sala Studio, a fost programată o reprezentație a spectacolului „8 TAȚI” de Tina Müller, regia Irisz Kovacs, scenografia Theodor Niculae, cu Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire și Florin Aioane.
„Un spectacol despre adolescență, cu traumele ei, privită ludic, cu simțul umorului.  O adolescentă crește fără tată. Nico merge din nou și din nou la ușa celui care a procreat-o, dar nu sună niciodată - între timp mama ei se recăsătorește, divorțează din nou, îi naște o soră, ea se revoltă, se alătură unei găști de bătăuși, pleacă în America, citește Hermann Hesse, se împacă cu mama ei, ascultă Johnny Cash pe ascuns, crește. Însă soneria rămâne neatinsă”, se menționează în comunicat.
 
Biletele pot fi cumpărate online, pe platforma MyStage și la agenția de bilete a TSC din Bulevardul Tomis nr. 97.
 
Citește și:
Avanpremieră la Teatrul de Stat Constanța - 10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii