Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:07 26 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenții Facultății de Arte – „Ultima şansă” … „Arta în stradă”

ro

15 Apr, 2016 07:52 1441 Marime text
 
La Constanța, „Primăvara Artelor”, proiect tradițional inițiat în 2008 de către Facultatea de Arte a Universității „Ovidius”, continuă și astăzi cu noi evenimente.
 
Studenții vor aduce „Arta în stradă” – Happening punând în scenă graffiti, actorie, coregrafie și instrument. Evenimentul va avea loc  pe strada Ştefan cel Mare începând cu ora 14.00, iar participanți la momentul artistic vor fi studenţi de la Arta Actorului, Coregrafie şi elevi ai Colegiului de Arte „Regina Maria”.
 
Tot astăzi, începând cu ora 17.00, studenții de la Master anul II vor veni cu un nou spectacol în fața iubitorilor de artă. Este vorba despre spectacolul „Ultima şansă”, de Mihail Zadornov, în concepţia regizorală a prof.univ.dr. Radu Niculescu.
 
Ieri în Parcul Tăbăcărie, la amfiteatru, tinerii studenţi de la Artă Plastică, sub coordonarea conf.univ.dr. Sânziana Romanescu şi lect.univ.dr. Alexandru Şerbănescu au marcau un alt eveniment: „Happening - Exerciţii de admiraţie a spaţiului: cum se gândeşte un tablou sau o fotografie”

Ti-a placut articolul?

Comentarii