Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul „Memoria apei” trage cortina în 2023 la Teatrul de Stat Constanța

ro

29 Dec, 2023 17:00 879 Marime text
Foto: Teatrul de Stat Constanța
  • Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 19:00, publicul care va fi prezent în Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, îi va vedea pentru ultima oară în acest an pe actorii scenei pontice
 
Teatrul de Stat Constanța își ia la revedere de la public și de la 2023 cu spectacolul „Memoria apei”.
 
Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 19:00, publicul care va fi prezent în Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, îi va vedea pentru ultima oară în acest an pe actorii scenei pontice.
 
Spectacolul „Memoria apei” este o tragicomedie în care trei surori se întâlnesc, după mulți ani în care nu s-au văzut, cu ocazia tristă a înmormântării mamei lor, rememorând întâmplări din copilărie, reînviind rivalități și certuri vechi, ceea ce dă naștere unor scene de un umor savuros.
 
Fiecare dintre surori se află în câte o relație și fiecare relație este într-un moment de criză. Conflictele sunt alimentate de alcool și marijuana, astfel ieșind la iveală frustrări și adevăruri pe jumătate conștientizate sau blocate cu bună-știință.
 
În distribuție se află următorii actori: Laura Iordan – Vi; Dana Dumitrescu – Teresa; Alina Manțu – Mary; Ecaterina Lupu – Catherine; Andu Axente – Mike; Liviu Manolache – Frank.
 
„Memoria apei” este creația lui Shelagh Stephenson, tradusă în română de Vladimir Anton.
 
Același Vladimir Anton este regizorul, în timp ce în echipa de producție se mai află: Maria Miu – scenografie; Diana Sav – asistent scenografie; Lucian Moga – lighting design.
 
„Memoria apei”, un spectacol de două ore, a avut premiera pe 21 septembrie 2019.
 
În perioada sărbătorilor de iarnă, până în data de 3 ianuarie 2024, agenția de bilete din Bulevardul Tomis nr. 97 este închisă. Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanța pot fi achiziționate online pe platforma Mystage.ro sau, cu o oră înainte de reprezentații, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A.
 
Citește și:
Retrospectivă 2023 Un an bogat în activități culturale la Constanța. De la spectacole de teatru și vernisaje la proiecția documentarului „FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii