Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul „Logodnă relativă” a Teatrului de Stat Constanța încheie a cincea săptămână a SEAS

ro

12 Aug, 2023 16:31 1111 Marime text
  • Duminică, 13 august 2023, se încheie a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023, desfășurată la Constanța
  • Conform site-ului oficial al Teatrului de Stat Constanța, „Logodnă relativă” a avut premiera în data de 4 februarie 2023
  • Distribuția din această comedie este formată din: Cristiana Luca, Laura Crăciun, Florin Aioane și Lucian Pavel


Duminică, 13 august 2023, se încheie a cincea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023, desfășurată la Constanța.


Epilogul este reprezentat de spectacolul „Logodnă relativă” ce face parte din repertoriul Teatrului de Stat Constanța.


Spectacolul va avea loc pe scena din Parcul Arheologic. Publicul îi poate urmări pe actori de la ora 21:00.


Conform site-ului oficial al Teatrului de Stat Constanța, „Logodnă relativă” a avut premiera în data de 4 februarie 2023.


Durata lui este de două ore.


Distribuția din această comedie este formată din: Cristiana Luca, Laura Crăciun, Florin Aioane și Lucian Pavel.


Traducerea în limba română a spectacolului îi aparține Irinei Velcescu.


Regizorul este Iulian Enache, scenograful este Gabi Albu, lighting designer este Alexandru Bibere și asistent scenografie este Ruxandra Bobleagă.


Redăm sinopsisul spectacolului:


Se dau: patru oameni, două cupluri interșanjabile, o sumedenie de confuzii, de încurcături ale căror consecințe sunt prelungite la maximum. Rezultă: o comedie clasică pentru întreaga familie.
„Logodnă relativă” (titlul original Relatively Speaking) este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.
Un patrulater conjugal ale cărui laturi variabile se înfățișează din unghiuri mereu surprinzătoare, pentru a oferi spectatorilor amuzament și o imagine optimistă și pozitivă, într-un mod paradoxal și, până la urmă, înțelept.
Piesa lui Alan Ayckbourn, este unul dintre cele mai mari succese ale dramaturgului britanic și a fost montată la numeroase teatre din Marea Britanie și din SUA, având mai multe ecranizări și adaptări pentru televiziune.

 

Detalii despre SEAS 2023


Conform prezentării făcute de Teatrul de Stat Constanța, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului 2023 se derulează pe parcursul a 7 săptămâni.

În program sunt peste 40 de evenimente precum: spectacole de teatru, concerte, teatru de stradă sau spectacole pentru copii.  

Sunt invitate peste 30 de teatre și companii și invitați peste 600 de persoane ca: actori, regizori, performeri, scenografi, artiști vizuali etc.
 
Numărul de voluntari de anul acesta este de peste 40.


Bilete
 
În cadrul campaniei promoționale EARLY BIRD, pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic au prețul redus de 30 de lei. După epuizarea primelor bilete, tariful va fi de 50 – 60 de lei, în funcție de spectacol.
 
Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a TSC de pe bulevardul Tomis nr. 97, de la Info Desk City Mall, dar și online, prin intermediul platformei mystage.ro.
 
În perioada stagiunii, biletele vor putea fi achiziționate și de la casa de bilete din incinta Teatrului de Vară Soveja, casa de bilete de la Parcul Arheologic sau casa de bilete de la Sala Studio, cu câteva ore înainte spectacole.


Citește și:

Trei spectacole ale Teatrului de Stat Constanța, prezentate publicului în a cincea săptămână a SEAS

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii