Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SEAS - Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului Continuă!

ro

22 Aug, 2022 16:52 1236 Marime text

Teatrul de Stat Constanța continuă Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului 2022
SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța.

În regalul cultural, cu 39 de spectacole de teatru și concerte în programul principal, în aceasta penultimă săptămâna, Teatrul Nottara din București a prezentat ieri piesa Aici nu-i de joacă adaptată după Pauline Daumale.

Distribuţia piesei a reunit două vedete ale Teatrului Nottara, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, într-un spectacol care vorbeşte simplu despre noţiuni aproape uitate: tandreţe, optimism, dragoste, prietenie. Cele două actriţe aduc în prim-plan cu mult umor, o poveste de o inedită candoare, presărată cu surprinzătoare schimbări de situaţie.

„Este un spectacol de suflet, profund uman, în care ne jucăm, căutând adevărul. Adevărul care nu se joacă, ci se naşte simplu, limpede, fără artificii.
Numitorul comun al dorinţelor de joc este aflarea acelei stări de graţie a jocului ne-jucat. Aşa s-a născut. Aici nu-i de joacă.” – Catrinel Dumitrescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii