Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revista Tomis lansează un nou număr! Claudiu Komartin prezent la eveniment

ro

11 Sep, 2023 16:53 1370 Marime text
Revista Tomis nr. 11 coperte
  • Programul va cuprinde și discuții libere cu scriitorul Claudiu Komartin și cu lector universitar Mona Momescu, pe tema „Trădarea intelectualilor” și pe alte subiecte interesante din actualitatea culturală.

Vineri, 15 septembrie, de la ora 18:00, la Muzeul „Ion Jalea“, are loc lansarea celui de-al 11-lea număr al noii ediții a Revistei Tomis, în format print și online. Îl veți putea descoperi alături de membrii redacției și colaboratori ai ei, care v-au pregătit câteva momente inedite.

Actorii Teatrului de Stat Constanța, Ecaterina Lupu, Georgiana Mazilescu și Marian Adochiței, vor recita poeme care au fost publicate în Revista Tomis de la reînființarea ei, iar muzicianul Adrian Mihai, care susține lunar rubrica MELO din revistă, va oferi publicului un moment muzical exotic.

Programul va cuprinde și discuții libere cu scriitorul Claudiu Komartin și cu lector universitar Mona Momescu, pe tema „Trădarea intelectualilor” și pe alte subiecte interesante din actualitatea culturală.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Teatrul de Stat Constanța și cu Muzeul de Artă Constanța.

Muzeul de sculptură „Ion Jalea” se află în apropierea Falezei Cazinoului, chiar lângă Catedrala „Sfinții Petru și Pavel”.

Acest număr al revistei Tomis, precum și următorul sunt cofinanțate de Administrația Fondului Cultural Național.

Citește și:

Zilele Constanței: Se lansează numărul șapte al revistei Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii