Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:09 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră spectacol „Povestea de Crăciun”, pe scena Teatrului „Căluțul de mare” din Constanţa

ro

09 Dec, 2016 12:34 1084 Marime text
Duminică, 18.12.2016, orele 11.00 și 12.30, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța ”Căluțul de mare” are loc premiera piesei POVESTEA DE CRĂCIUN, adaptare după povestea „Ici sera la paix” de Joël Guerriau. Regia și scenariul sunt semnate de cunoscutul regizor Bogdan Drăgulescu, scenografia spectacolului este asigurată de Daniela Drăgulescu iar muzica stă sub bagheta lui Liviu Prossi.
 
Piesa, recomandată pentru toate vârstele, aduce pe scenă magia sărbătorii sfinte a Crăciunului cât și originea împodobirii bradului de Crăciun, atât de îndrăgit în toată lumea, într-un decor ireal de frumos, pe acorduri muzicale specifice nașterii Domnului. În spectacol, publicul spectator va face cunoștință cu actorii: Vasile Gherghilescu, Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu, Ion Ciolan precum și cu tehnicienii de scenă Ovidiu Lintzmaier, Ionuț Comănici, Maria Voicu și Marin Voicu ce vor apărea în roluri episodice.
 
Cei mici dar și cei mari vor descoperi feeria Crăciunului, într-un spectacol excepțional, o poveste ce începe „acum mai bine de două mii de ani”, spusă și jucată de actorii-păpușari ai scenei constănțene din care toți putem învăța să fim mai buni, mai darnici deoarece „măcar o dată în an trebuie să fim buni şi să dăruim ceva din inimă aşa cum Dumnezeu ne-a dăruit atunci pe fiul său şi, prin el, iubirea şi lumina sa…”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii