Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial În acest an, întreaga suflare faristă a primit cadoul de Crăciun în luna iunie

ro

25 Dec, 2021 00:00 4026 Marime text
 

 
  • Mai rămâne ca, în anii următori, moșul să aducă şi un stadion nou la Constanţa, echipa să revină acasă, iar povestea să continue în cel mai frumos mod posibil, într-o atmosferă de basm, pe o arenă arhiplină, ca în vremurile bune.
 
Pentru toţi cei ce poartă în suflet însemnele Farului Constanţa ziua de 21 iunie 2021 le-a adus cea mai mare fericire, Gică Hagi şi ceilalţi artizani ai unirii dintre FC Farul şi FC Viitorul, care a readus brandul „Farul“, după mai mulţi ani, în prim-planul fotbalului românesc, în Liga 1, prezentând atunci proiectul „Împreună suntem mai puternici“.
 
An de an, în noaptea dintre 24 şi 25 decembrie, Moş Crăciun vine şi împarte cadouri, iar bucuria primirii darurilor nu are vârstă. Cu mic, cu mare, toţi aşteptăm momentul cu emoţie şi înfrigurare. Ceva mă face să cred că, în acest an de graţie 2021, pentru farişti, gândul la cadou nu îi mai face să stea ca pe ace, ca în anii de până acum. Ei şi-au primit deja cadoul, acum şase luni. Un cadou frumos împachetat, legat cu fundă alb-albastră: Farul în Liga 1, cu Gică Hagi manager tehnic!
 
Farul cu o structură, o conducere tehnică şi o organizare de nivel înalt (care şi-au dovedit valoarea prin titlurile şi trofeele cucerite de FC Viitorul şi de echipele de juniori ale Academiei Hagi). Clădit pe o fundaţie sănătoasă, de la copii şi juniori la seniori. Ce-şi poate dori mai mult un fan al Farului? Într-un moment în care şi pe cei mai optimişti îi lovise pesimismul cu privire la viitorul clubului, spiritul farist a renăscut precum pasărea Phoenix.
 
Eforturile suporterilor, care s-au luptat ca nişte lei să ţină în viaţă brandul Farul (după falimentul clubului istoric), pornind de jos, de la Liga a 4-a, nu au fost în van. Fanii au fost fericiți de cel mai frumos cadou pe care îl puteau primi: Farul în Liga 1! Moşul a apreciat „nebunia“ frumoasă a fanilor, astfel că, în acest an, a venit mai repede la ei, cu şase luni mai devreme. Mai rămâne ca, în anii următori, să le aducă şi un stadion nou la Constanţa, echipa să revină acasă, iar povestea să continue în cel mai frumos mod posibil, într-o atmosferă de basm, pe o arenă arhiplină, ca în vremurile bune. Crăciun fericit!     
 
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa, născut din fuziunea dintre FC Farul şi FC Viitorul
Gică Hagi - „Toţi trebuie să se simtă mândri de această echipă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii