Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera „Nuntă, caut mire și mireasă” are loc săptămâna viitoare la Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța. Ce spectacol este programat în weekend

ro

21 Jan, 2024 12:03 694 Marime text



Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” a anunțat ce spectacole are în program pentru săptămâna 22 – 28 ianuarie 2024.
 
Vineri, 26 ianuarie, instituția prezintă, în premieră, spectacolul „Nuntă, caut mire și mireasă”. Acesta va începe la ora 18:00.
 
Conform postării de pe pagina de Facebook a Teatrului „Căluțul de Mare”, „Nuntă, caut mire și mireasă” este un spectacol dedicat etapei de vârstă 12+.  
 
„Este o comedie plină de savoare, povestea unui trust media de televiziune, care la trecerea dintre milenii, se află într-un impas financiar și încearcă să găsească un eveniment cu impact deosebit la public pentru a ieși din această situație. Și, astfel se decid să transmită în direct nunta unor tineri ..... care va avea un final cu totul neașteptat...”, se mai arată în postare.
 
Textul spectacolului este scris de Sergiu Bucur, după o idee aparținând lui Arkadi Arkanov și Grigori Gorin.
 
Aurel Palade, directorul Teatrului „Căluțul de Mare”, se ocupă de regia artistică, conceptul scenografic îi aparține Elenei Cozlovschi și muzica originală a spectacolului este compusă de Vlad Crețu.
 
Actorii regăsiți în distribuție sunt: Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu și Ion Ciolan.
 
După această premieră, Teatrul „Căluțul de Mare” Constanța va prezenta duminică, 28 ianuarie, de la ora 10:30, spectacolul pentru copii de vârsta 3+ „Poveste cu scufița roșie”, o adaptare după Charles Perrault.
 
Regia și scenariul este semnat de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparține aceluiași Valentin Dobrescu, iar muzica lui Radu Alin Macovei Moraru.
 
În distribuție sunt: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Brădescu și Ion Ciolan.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii