Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Everac, alaturi de oamenii de cultura din Mangalia

ro

18 Sep, 2009 03:21 2432 Marime text

paul_everac.jpgClubul Rotary Mangalia l-a avut, miercuri seară, drept invitat, în cadrul unei acţiuni culturale, pe renumitul scriitor şi dramaturg Paul Everac. Ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani, împliniţi în urmă cu o lună, Paul Everac a poposit la Mangalia într-o scurtă vizită, invitat de rotarienii locali, pentru a susţine o întâlnire cu iubitorii de cultură din localitate.

Paul Everac a citit astfel mai multe fragmente din operele sale - „50 de pamflete - Scrisori", „Armonia plăcerilor", „Don Juan". Paul Everac este pseudonimul artistic al lui Petru Constantinescu, născut la Oradea, pe 23 august 1924 - dramaturg, prozator, eseist şi regizor contemporan. A deţinut postul de director general al Societăţii Române de Televiziune TVR din ianuarie 1993 - până în ianuarie 1994.

„Acţiunea culturală din această seară face parte dintr-o serie mai amplă de manifestări culturale ce vor fi organizate de Rotay Mangalia. Totodată, clubul îşi va continua şi seria de proiecte social-umanitare iniţiate în ultimii ani. Printre acestea se numără şi achiziţionarea unui aparat ultramodern de depistare a cancerului de col uterin şi de prostată, în valoare de 12.000 de dolari, care va fi adus în cursul acestei luni. De acest aparat vor beneficia, în mod gratuit, 1.000 de persoane, anual", ne-a declarat noul preşedinte al Clubului Rotary Mangalia, Camelia Rădulescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii