Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masă rotundă la Facultatea de Litere din cadrul Universității Ovidius din Constanța Cu prilejul lansării cărții „Zuliani-Vigilant. Storia di una famiglia” a autorului italian Marco Zuliani

ro

23 Mar, 2023 10:48 954 Marime text
Foto: Facebook/Facultatea de Litere ConstantaCu prilejul lansării cărții „ZULIANI-VIGILANT. Storia di una famiglia” a autorului italian Marco Zuliani, Facultatea de Litere din cadrul Universității Ovidius din Constanța organizează, în colaborare cu Facultatea de Istorie și Științe politice, luni, 27 martie, o masă rotundă cu tema „SULLE TRACCE DEGLI EMIGRATI ITALIANI IN ROMANIA”.

Potrivit reprezentanților Facultății de Litere Constanța, evenimentul va avea loc la Sala American Corner, iar alături de autor vor lua cuvântul istoricul Constantin Cheramidoglu, jurnalista Aurelia Lăpușan, iar din partea colectivului Specializării italiană, conf. univ. dr. Marinela Vrămuleț, conf. univ. dr. Daniela Crăciun și lect. univ. dr. Iuliana David. Studenții de la Specializarea Italiană a Facultății de Litere a UOC vor intra în dialog cu autorul.

„MARCO ZULIANI este avocat și licențiat în Filosofie. Lucrează în cadrul Departamentului de Științe Juridice, la Universitatea din Salerno. Cu ani în urmă, prin intermediul unei burse Erasmus, Marco Zuliani a studiat, timp de un semestru, la Facultatea de Litere a UOC“ - au precizat reprezentanții Facultății de Litere Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii