Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doza de umor Carla's Dreams a primit un „machiaj artistic” de la caricaturistul constănțean Leonte Năstase (FOTO)

ro

03 May, 2022 20:54 3449 Marime text
Carlas Dreams Sursa foto Năstase Leonte
 
  • Celebrul grafician de la malul mării, Leonte Năstase, a caricaturizat machiajul pe care Carla's Dreams îl poartă de obicei în timpul concertelor sale.
 
„M-a rugat Carla's Dreams să-i fac un machiaj ...artistic !”, a scris artistul Leonte Năstase pe pagina sa oficială de Facebook.


De unde a pornit ideea.
 

Ideea a plecat de la ambiția artistului de a-și ocroti imaginea reală de indiscreția publică prin acele măști colorate pe care și le aplică înainte de spectacole.

Multe din ele au izbutit, recunosc ! Eu , sigur , l-am parodiat la modul simpatic, având în vedere că eu , atunci când nu fac poante caricaturale figurative fac un fel de pictură ...joc decorativ non-figurativ...abstract chiar !

Un astfel de joc decorativ l-am aplicat peste figura cântărețului, spre amuzamentul celor ce cunosc ambiția artistului moldovean de a crea o notă de mister legat de înfățișarea lui reală, a declarat Leonte Năstase pentru ZIUA de Constanța.

 
Leonte Năstase este un personaj important în lumea culturală constănțeană.

Graficianul s-a născut în judeţul Dolj. A absolvit Academia de Arte Frumoase din Bucureşti și a luat parte  la festivaluri de artă din întreaga lume.

Arta este pentru el un mod de viață. De fiecare dată când prinde ocazia face câte o caricatură pentru cei din jurul său.


Citește și: Graficianul constănțean Leonte Năstase, printre laureații de la Salonul Internațional de Caricatură din Skopje. Ce reprezintă acvariul său controversat

Graficianul Leonte Năstase, răspuns cu umor referitor la situația artiștilor constănțeni. „Țin să remarc pașii uriași făcuți de tânăra noastră democrație!”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii