Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea cărții „In giro per l’Italia in 14 tappe” a creat o deosebită seară în stil italian la Muzeul de Artă (galerie foto)

ro

03 Mar, 2020 00:00 2772 Marime text

Muzeul de Artă din Constanța a găzduit lansarea volumului „In giro per l’Italia in 14 tappe”, semnat de Marcello Silvestrini (Università per Stranieri di Perugia, Italia), Marinela Vrămuleț (Universitatea „Ovidius” Constanța) și Lidia Cazacu (Universitatea de Stat din Moldova), din cadrul proiectului „Incontri culturali italiani”, desfășurat de Universitatea „Ovidius” Constanța.


Autorii cărții propun un curs de limba italiană care se adresează vorbitorilor de limba română interesați sau pasionați de limba italiană.
La evenimentul de lansare au vorbit autorii și Daniela Crăciun, Iuliana David (Universitatea „Ovidius” Constanța) și prof. Angela Doicescu (Colegiul Național de Arte „Regina Maria”), iar studenții Facultății de Arte, secția Interpretare muzicală - Canto au întregit atmosfera elitistă cu un program de arii și canțonete italiene.


Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și au contribuit la reușita acestui eveniment care deschide o serie de manifestări ce vor avea loc în cadrul unui proiect intitulat «Întâlniri culturale italiene». În mod special, calde mulțumiri doamnei redactor-șef al Editurii Pro Universitaria, prezentă la eveniment, precum și colegilor și studenților de la Facultatea de Arte, secția Interpretare muzicală - Canto, care ne-au încântat. Nu în ultimul rând, mulțumim doamnei decan de la Facultatea de Litere și doamnei director de departament, precum și tuturor oaspeților, colegi, studenți și iubitori ai limbii și culturii italiene, împreună cu care am trăit emoțiile unei frumoase seri «all'italiana»”, a dorit să transmită prof. Marinela Vrămuleț.


Sursa foto: Facebook Marinela Vrămuleț


Citește și:

Ovidiu Dunăreanu - 70. Un povestaș magic, un clasic în viață


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii