Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța Primele impresii despre „Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării”

ro

01 Oct, 2022 10:43 753 Marime text
 
În data de 30 Septembrie 2022 a început evenimentul Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării.
 
Începând cu orele 17:15 avut loc Parada Statuilor Vivante în Parcul Arheologic, respectiv Bulevardul Tomis.

Și de această dată, oamenii de pe stradă erau fericiți să vadă astfel de personaje, dar mai ales, să le vadă într-un număr foarte mare, și anume 57 de statui.

Majoritatea persoanelor erau uimite văzând această paradă și curioase de evenimentul care urma să aibă loc în Parcul Arheologic.

După această plimbare plăcută care a atras privirile tuturor oamenilor de pe stradă, și nu numai, a urmat de la orele 18:00 momentul artistic cu statuile vivante din lumea lui Shakespeare.
 
Studenții de la toate cele 5 universitățile au evoluat în același timp, un concept interesant și atractiv pentru publicul constănțean.

Statuile Vivante au fost personaje din piesele de teatru ale lui Shakespeare: Romeo și Julieta, Îmblânzirea scorpiei, Furtuna, Othello, Regele Lear, Visul unei nopți de vară.

După o scurtă pauză de jumătate de oră, a urmat a doua evoluție, la 19:30, cu același moment artistic cu Statui Vivante, care a putut fi admirat de și mai mulți oameni curioși și fascinați de tabloul viu care li se înfățișa în fața ochilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii