Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţie la Festivalul Internaţional de Teatru „Miturile Cetăţii” desfăşurat la Constanţa. Pe 23 și 24 iunie 2018 se sărbătoreşte Ziua Universală a Iei

ro

21 Jun, 2018 17:26 2596 Marime text
Festivalul Internaţional de Teatru „Miturile Cetăţii” (FMC) a ajuns anul acesta la a treia ediţie, continuarea lui fiind o reuşită a actualei echipe a Teatrului de Stat Constanţa (TSC) şi onorând eforturile şi succesele generaţiilor anterioare, se arată într-un comunicat transmis de Teatrul de Stat Constanţa.
.

"Publicul constănţean a arătat, prin participarea numeroasă pe parcursul primelor două ediţii, că apreciază şi doreşte acest festival, oferind astfel cea mai puternică motivaţie pentru consolidarea tradiţiei" - au transmis reprezentanţii Teatrului de Stat Constanţa. 

 
Pe 23 și 24 iunie 2018 se sărbătoreşte Ziua Universală a Iei, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Miturile Cetății, ediția a III-a. Prin dubla manifestare dedicată Zilei Universale a Iei, Muzeul de Artă Populară susține Festivalul Internațional de Teatru Miturile Cetății, organizat de Teatrul de Stat Constanța.
       

"Invităm pe această cale toți spectatorii și trupele invitate din țară și din străinătate care participă la Festivalul Internațional de Teatru Miturile Cetății să ne fie alături la acest eveniment" - au mai transmis reprezentanţii Teatrului de Stat Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii