Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării” continuă să anime Constanța

ro

02 Oct, 2022 09:35 895 Marime text
 
  • Proiectul Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării este organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea “Ovidius” din Constanța, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
  • Evenimentul se desfășoară în perioada 30 septembrie-2 octombrie2022, vineri, sâmbătă și duminică, în Bulevardul Tomis, respectiv Parcul Arheologic de lângă Primăria Municipiului Constanța.
Publicul a fost încântat să asiste la acest eveniment, oamenii s-au fotografiat alături de statui și au mulțumit pentru reprezentația prezentată, spunând că a fost un moment magic, plin de emoții și creativitate
 
În data de 1 Octombrie 2022, începând cu orele 16:00, a avut loc Parada Statuilor Vivante, respectând același traseu.

De data aceasta, personajele lui Shakespeare au putut fi admirate de mai mulți cetățeni, fiind la fel de plăcut surprinși de imaginea acestora.
În tot acest timp oamenii s-au oprit să facă fotografii cu statuile, să le aprecieze costumele, machiajul și energia bună pe care o emanau acestea.

De la orele 17:00 s-a continuat cu momentele artistice ale Statuilor Vivante, momente admirate de publicul care s-a adunat în număr mai mare și care a aplaudat de fiecare dată.

A urmat o mica pauză, după care la 18:30 a urmat a doua evoluție a studenților.

Complexitatea momentelor, energia transmisă și multitudinea personajelor au atras tot mai mulți oameni curioși și bucuroși că au avut ocazia să asiste la un astfel de eveniment.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii