Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul internațional de teatru și film „Aplauze”, organizat de Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța

ro

20 May, 2023 11:07 1403 Marime text
Sursa foto: Facebook/CNMBFestivalul internațional de teatru și film “ Aplauze” , în organizarea Colegiului Național “Mircea cel Bătrân” Constanța, aflat la a XIII- a ediție,  propune anul acesta , pe lângă secțiunea consacrată de teatru, și o  secțiune de film.

Potrivit unui comunicat al CNMB Constnața, participarea unor trupe aflate pentru prima oară la Constanța (Italia, Rep. Moldova, România - Sighetu Marmației, Iași, Brașov, București și Constanța  asigură o viziune complexă a ceea ce înseamnă teatrul pentru elevii pasionați .

„Vor fi prezentate și filme interesante realizate de elevi pe o temă propusă de organizatorii festivalului- “SENTIMENTE”- la această secțiune participând partenerii noștri din Italia, Serbia și Germania, dar și din liceele constănțene. Festivalul se desfășoară în perioada 22-24 mai 2023 la Teatrul de operă și balet “Oleg Danovski”, la inițiativa prof.dr. Luminița Radu și prof. Andaluzia Arif.

Deschiderea va avea loc la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de mare”, duminică seara , 21 mai, ora 19,00, cu un spectacol în avanpremieră susținut de actori de la Compania artistică de teatru și film “ Arka”“ - a precizta porof. Florentina Gheorghe, reprezentant al CNMB Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii