Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festival inițiat de Liceul Teoretic „Traian” Constanța Când sunt anunțați câștigătorii ediției a XVI-a a FILMMIC

ro

23 May, 2024 13:03 1237 Marime text


Vineri, 24 mai 2024, de la ora 11:00, vor fi anunțați câștigătorii festivalului pentru liceeni FILMMIC, inițiat și organizat de Liceul Teoretic „Traian” Constanța.
 
Evenimentul ajuns la cea de a XVI-a ediție se va desfășura la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.
 
„Tema de anul acesta «Pierdut în ritm» a provocat 250 de tineri artiști din România, Turcia și Olanda să se orienteze spre abordări inovatoare asupra ritmicității vieții, deschizând drumul către redarea  problemelor existențiale într-un mod creativ”, transmite Liceul Teoretic „Traian”.
 
În cadrul festivității vor fi premiate cele mai bune creații ale liceenilor înscriși, pentru secțiunile de scurtmetraj, fotografie și, în premieră în ediția aceasta, secțiunea de bandă desenată. Totodată, anul acesta s-a organizat și o secțiune de spot publicitar care vizează prevenția consumului de droguri.
 
Festivitatea de premiere va fi urmată de un workshop, în cadrul căruia membrii juriului se vor întâlni cu finaliștii.
 
„Mulțumim juriului pentru implicare, pentru perspectiva oferită asupra alegerii finaliștilor din aceasta ediție, precum și Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor Burada”, în calitate de partener al festivalului”, mai precizează unitatea de învățământ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii