Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublă lansare de carte la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ Constanța

ro

06 Jul, 2021 15:07 3333 Marime text


 
  • Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ Constanța organizează miercuri, 07.07.2021, o dublă lansare de carte, începând cu ora 17:00, în Aula Bibliotecii.
Mihaela Meravei și Selma Rashid Calil sunt cele două autoare care vor fi în centrul atenției.

Mihaela Meravei lansează „Prezumția de fericire - Saadet-i ebediyie“ care este un volum de poezii bilingv româno-tătar, tradus de Güner Akmola, dar și „Colivia de sticlă“. Membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, creațiile sale transmit sentimente pline, conturate, amestecate care se ridică deasupra planului realității, lăsând liberă fincțiunea să lucreze.

Selma Rashid Calil prezintă un roman în care descrie o lume orientală unde tradițiile și modernitatea se întâlnesc. „Când merii înfloresc din nou“ scoate la suprafață sensibilitatea feminină care încarcă particularitățile unui spațiu de cultură și civilizație.  

Angelo Mitchievici, directorul Bibliotecii Județene va modera evenimentul. Invitații de onoare sunt Ovidiu Dunăreanu, scriitor, redactorul-șef al revistei Ex Ponto și Diana Dobrița Bîlea, scriitoare, membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul lunii iulie, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman Constanța”, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Citește și:

Dublă lansare de carte, la Institutul cultural turc Yunus Emre, din Constanța



 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii