Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De luni, Teatrul de Stat se va numi Teatrul „Jean Constantin"

ro

19 Jun, 2010 03:09 3696 Marime text
jean_constantin_12.jpgNumele Teatrului de Stat Constanţa se va schimba, începând de săptămâna viitoare, în Teatrul „Jean Constantin", în memoria actorului care s-a identificat cu scena acestei instituţii mai bine de 30 de ani.

Ultimul pas în realizarea demersului este întrunirea membrilor comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Constanţa, pentru aprobarea hotărârii înaintate de Direcţia pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, Organizare Evenimente şi Protocol, din cadrul CJC Constanţa. Convocarea a fost stabilită pentru luni, când şi Stadionului de rugby din strada Primăverii numărul 2, va primi numele „Mihai Naca", în memoria celui mai titrat antrenor de rugby constănţean.

„Salutăm receptivitatea manifestată faţă de propunerea noastră de atribuire a numelui inegalabilului Jean Constantin unui obiectiv reprezentativ, şi anume scenei pe care a debutat şi unde şi-a manifestat geniul artistic şi dragostea pentru teatru, pentru Constanţa", a declarat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 20 Jun, 2010 09:32 bravo! dar trebuia facuta in timpul vietii sale!!!