Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a decurs premiera spectacolului „#acedesiguranță“, la Constanța (galerie foto)

ro

26 Jan, 2022 00:00 2669 Marime text


 
 
  • Premiera spectacolului „#acedesiguranță” a avut loc la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” Constanța, duminică, 23 ianuarie 2022. 
„#acedesiguranță“ este un eveniment inedit, un spectacol-instalație în regia lui Bobi Pricop, care a fost jucat simultan de cele patru teatre coproducătoare, respectiv Teatrul Național „Marin Sorescu“ Craiova, Teatrul „Andrei Mureșanu“ Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanța și Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul se adresează în principal adolescenților.
 
De o noutate absolută, „#acedesiguranță“ este conceput să funcționeze pe două planuri: într-o sală, sub forma unei instalații performative, și online, pe rețeaua de socializare TikTok.

Povestea are în centru un grup de șapte liceeni, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, care lansează #acedesiguranță, o mișcare ce urmărește să dea voce pe TikTok adolescenților și experiențelor lor.
 
Reuniți pe platforma TikTok, cei șapte adolescenți abordează teme relevante pentru lumea tinerilor din România de azi: anxietate, identitate, autocunoaștere, educație, relații, vulnerabilitate sau izolare.
 
Sursa: Facebook.com/ Biblioteca Județeană Constanța
 
Citește și:
 
„Istoria unei victorii politice“, la Biblioteca Județeană Constanța. Angelo Mitchievici, în dialog cu Emanuel Plopeanu

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii