Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:20 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criticul literar Nicolae Manolescu, la Constanţa

ro

16 Mar, 2018 00:00 1537 Marime text
Luna viitoare, pe 27 aprilie, la Biblioteca Centrală Universitară, de la ora 17.30, va avea loc Adunarea Generală a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, prilej cu care va fi ales preşedintele acestei filiale şi, totodată, se va supune la vot şi alegerea preşedintelui USR pentru mandatul 2018-2023.
 
Cu această ocazie, va fi prezent la Constanţa şi criticul şi istoricul literar Nicolae Manolescu, actualul preşedinte al USR, alături de ceilalţi patru candidaţi - Dan Lungu, Simona Vasilache, Ştefan Mitroi şi Narcis Zărnescu - înscrişi în cursa pentru un mandat de preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România, ce va avea loc pe 5 mai. Deocamdată, candidatura lor va fi supusă votului în toate filialele din ţară, urmând ca, ulterior, să se consemneze rezultatul alegerilor de către o comisie de monitorizare.
 
Pentru un nou mandat se va înscrie şi prof. dr. Angelo Mitchievici. Membrii Filialei Dobrogea care doresc să candideze la funcţia de preşedinte al filialei pot depune candidaturile la secretariatul din b-dul Mamaia nr. 124, până la data de 26 martie, ora 16. Candidaturile trebuie semnate în original şi depuse personal. Candidaturile nedepuse în termen nu vor fi luate în considerare.
 
Aici puteţi găsi programele de candidatură ale celor cinci scriitori aflaţi în cursa pentru preşedinţia USR: http://uniuneascriitorilor.ro/2018-03-09-programele-de-candidatura-pentru-presedintia-uniunii-scriitorilor-din-romania
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii