Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Visătorul”, primul spectacol din ultima săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului

ro

22 Aug, 2023 18:00 983 Marime text
Foto: seas.ro
  • Astăzi, 22 august 2023, în Parcul Arheologic, de la ora 21:00, publicul, atât constănțenii, cât și turiștii sunt invitați la această producție din repertoriul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț
  • În distribuție se află actorii: Emanuel Becheru, Corina Grigoraș, Nora Covali, Rareș Pîrlog, Gina Gulai, Maria Hibovski, Cătălina Eșanu, Paula Niculescu, Andrei Merchea Zapotoțki, Dragoș Ionescu și Valentin Florea
 
A șaptea și ultima săptămână din cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2023 aduce la Constanța spectacolul – concert „Visătorul”.
 
Astăzi, 22 august 2023, în Parcul Arheologic, de la ora 21:00, publicul, atât constănțenii, cât și turiștii sunt invitați la această producție din repertoriul Teatrului Tineretului din Piatra Neamț.
 
Potrivit seas.ro, acest spectacol este nerecomandat copiilor sub șapte ani și durează o oră.
 
Sinopsis
 
„Într-o lume în care suntem învățați de mici că trebuie să fim mereu numărul 1, că trebuie să respectăm regulile rutinei zilnice, un copil îndrăznește să îmbogățească această realitate cu vise năstrușnice, cu personaje fabuloase și întâmplări neașteptate. În aventurile sale fantastice, zecile de păpuși ale surorii sale mai mici iau în stăpânire spațiul casei, iar motanul bătrân al familiei are ascuns în blană un fermoar fermecat, prin care se deschide o altă lume.
Un spectacol – concert, în care orice suntet poate deveni muzică, iar visele devin la fel de importante ca faptele reale.”
 
Spectacolul „Visătorul” a fost adaptat după opera lui Ian McEwan, de traducere fiind responsabilă Dana Crăciun.
 
Versurile și muzica au fost compuse de Ada Milea. De scenografie s-a ocupat Alina Herescu, iar de desene și animație Paul Mureșan.
 
În distribuție se află actorii: Emanuel Becheru, Corina Grigoraș, Nora Covali, Rareș Pîrlog, Gina Gulai, Maria Hibovski, Cătălina Eșanu, Paula Niculescu, Andrei Merchea Zapotoțki, Dragoș Ionescu și Valentin Florea.
 
În cadrul campaniei promoționale EARLY BIRD, pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic au prețul redus de 30 de lei. După epuizarea primelor bilete, tariful va fi de 50 – 60 de lei, în funcție de spectacol.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția de bilete a TSC de pe bulevardul Tomis nr. 97, de la Info Desk City Mall, dar și online, prin intermediul platformei mystage.ro.

În perioada stagiunii, biletele vor putea fi achiziționate și de la casa de bilete din incinta Teatrului de Vară Soveja, casa de bilete de la Parcul Arheologic sau casa de bilete de la Sala Studio, cu câteva ore înainte spectacole.
 
Citește și:
Constanța Spectacolele din ultima săptămână din cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii