Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. „Sunset Sea-mphony” Concert al orchestrei Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima”, pe faleza Cazinoului (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

03 Aug, 2022 22:05 2626 Marime text


La Constanța, se derulează în această perioadă, a șasea ediție a „Sunset Sea-mphony”, un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.
 
Proiectul presupune organizarea în aer liber, în perioada 1 - 6 august 2022, în Parcul Arheologic din Constanța (între orele 19.00 și 20.00) și pe faleza Cazino Constanța, în zona grupului statuar „Pescarii” (între orele 21.00 și 22.00), a unei serii de 12 concerte susținute de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca.
    

Repertoriul concertelor este variat: orchestra formată din cei mai buni 29 de studenți, masteranzi și doctoranzi ai Conservatorului de muzică din Cluj – Napoca va interpreta piese românești și străine cunoscute și apreciate, din genuri muzicale diferite. La ediția din acest an vor fi prezentate piese celebre de muzică simfonică, operă și operetă precum și adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice a unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock românești și străine, cântece cunoscute de muzică populară românească, muzică de pe coloana sonoră a unor filme etc., se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

 
Accesul publicului la cele 12 concerte este gratuit.
 

Sunset Sea-mphony a devenit deja un brand pentru Constanța. Vă așteptăm la spectacole de calitate, ca de fiecare dată, și la seri de neuitat, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii