Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Un cadou de poveste, pentru constănțenii iubitori de teatru

ro

29 Dec, 2021 00:00 2585 Marime text


În această seară, începând cu ora 19, constănțenii sunt invitați să (re)vadă unul dintre cele mai reușite spectacole produse de Teatrul de Stat de la malul mării: „Maria Tănase. O poveste”, o montare spectaculoasă, în regia semnată de Carmen Lidia Vidu, cu imagistica luxuriantă aleasă de Cristina Baciu, în care actriţa şi cântăreaţa Mirela Pană interpretează şase dintre cântecele memorabile ale Mariei Tănase, acompaniată de pianista Elena Gatcin.

Este un one woman show de forță, apreciat și premiat deja în anul ce tocmai se încheie și care, după aplauzele călduroase primite la Teatrul Național din București (unde s-a jucat cu sold-out, în prezența a 300 de spectatori), merită încă o dată aplauzele iubitorilor de teatru din Constanța.



După cum ne declara protagonista, talentata Mirela Pană, „Maria Tănase. O poveste” rămâne un spectacol de emoție, de românism, de dorință puternică de viață, ilustrând povestea unei dive incontestabile, cu gura ei mare, cu nonconformismul și imperfecțiunile ei, rămasă însă în conștiințe ca o artistă uriașă, cu o personalitate copleșitoare.”
Spectacolul va avea loc în sala Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, iar intrarea este liberă.


Citește și:
Un nou spectacol multimedia la Teatrul de Stat Constanța „Cine iubește și lasă...”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii