Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța va fi deschis luni. Cum arată

ro

03 Feb, 2021 11:35 4888 Marime text
  • Centrul de vaccinare UAT Constanța - Pavilion Expozițional va fi deschis luni, 8 februarie
  • O parte din programările de la Stadionul Portul, de la Spitalul Modular vor fi mutate la acest centru
  • Capacitatea maximă a centrului este de 40 de persoane care pot fi vaccinate simultan

Primăria Constanța a avut de pregătit centrul de vaccinare la Pavilion Expozițional, care este pe ultima sută de pregătire pentru deschidere. De altfel, în această săptămână Direcția de Sănătate Publică Constanța a avizat funcționarea centrului, UAT Constanța având o investiție mică, găsindu-se surse de sponsorizare sau piese de mobilier de la alte direcții ale Primăriei Constanța sau a gazdei - Consiliul Județean Constanța.

Echipa ZIUA de Constanța vă prezintă imagini în exclusivitate de la centrul de vaccinare, care va fi deschis luni, conform autorității locale. Nu se știe încă numărul exact de fluxuri care vor fi funcționale, adică câte persoane se vor putea vaccina simultan. Capacitatea centrului este una destul de mare - pot fi 40 de persoane vaccinate simultan, în cele 20 de cabinete de vaccinare amenajate, câte 10 pentru fiecare parte. De menționat este că centrul a fost împărțit în două, cum a cerut DSP Constanța. George Măndilă, reprezentantul UAT Constanța care s-a ocupat de funcționarea acestuia a precizat pentru cotidianul nostru că cele 40 de fluxuri pot fi suplimentate, în timp, spațiul fiind unul generos, ajungând chiar la 50 și ceva de fluxuri.

În „Galeria Foto” atașată materialului puteți vedea mai multe imagini de la centrul de vaccinare și, de asemenea, puteți viziona și o prezentare video mai jos.

Mai multe detalii în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii