Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța O nouă linie telefonică, dedicată aparținătorilor desemnați ai pacienților cu coronavirus

ro

23 Dec, 2020 15:46 1457 Marime text
  •  Lupta cu pandemia continuă la SCJU Constanța, astfel a fost înființată o nouă linie telefonică, dedicată exclusiv aparținătorilor desemnați ai pacienților diagnosticați cu SARS CoV-2. Numărul 0736603824 este disponibil zilnic între orele 10.00-13.00, urmând să extindem programul pe viitor.
Având în vedere creșterea numărului de pacienți infectați cu Sars CoV-2 din ultima lună, conducerea Spitalului Județean Constanța a luat o serie de măsuri, menite să ducă la o cât mai bună gestionare a acestor cazuri. Astfel:

- a crescut capacitatea de oxigen medicinal prin montarea unei instalații noi, în curtea SCJU, lângă stația de Oxigen inițială;

- a fost înființată o nouă linie telefonică, dedicată exclusiv aparținătorilor desemnați ai pacienților diagnosticați cu SARS CoV-2. Numărul 0736603824 este disponibil zilnic între orele 10.00-13.00, urmând să extindem programul pe viitor;

- au fost instalate 8 paturi speciale de terapie intensivă și echipamentele aferente, care au intrat în posesia SCJU în urma sponsorizărilor efectuate de către Rompetrol și asociația Dăruiește Aripi.

KMG International, sub brandul Rompetrol, a achiziționat prin Fundația pentru SMURD și a donat Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, 3 paturi de terapie intensivă, echipate individual cu ventilatoare, monitoare funcții vitale, console cu injectomate și infuzomate. Tot în luna decembrie, Asociația Dăruiește Aripi a donat secției ATI 5 paturi Stryker.

Pe această cale dorim să le mulțumim sponsorilor noștri pentru susținere și pentru faptul că, astfel, sunt alături de personalul din linia I, luptând împreună împotriva coronavirusului, a transmis Spitalul Județean Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii