Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, despre centre de vaccinare și situația actuală privind covid 19 (video)

ro

24 Jan, 2021 12:05 2510 Marime text
  • Prefectul Coșa a făcut precizări importante în ceea ce privește situația actualizată privind infectarea cu coronavirus la nivelul județului Constanța, în cadrul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Unirii, astăzi, 24 ianuarie.

Armele noastre sunt acele gesturi mici de care poate ne-am plictisit să ni se reamintească: masca, distanțarea, igineizarea. La nivel de municipiu, ca și la nivel de județ se înregistrează o scădere a ratei de incidență. Suntem binișor. tendința, după toate calculele statistice va con tinua. Nu sunt optimist câd rata de incidență scade. Responsabilitatea și grija trebuie să o avem în continuare.

Prefectul a vorbit și depre situația centrelor de vaccinare.

Din informațiile pe care le avem , la data de 2 februarie se vor deschide noi linii vaccinare. , a mai precizat prefectul. Centre de vaccinare sunt gata cel de la Cogealac, este complet dotat, Valu lui Traian, Eforie, Techirghiol, Negru Vodă va fi gata săptămâna viitoare, la fel ca și Băneasa, și bineînțeles Pavilionul Expozițional care este aproape gata. Cumpăna este gata și Cumpăna. Azi dimineața erau 16.100 de persoane vaccinate, 7000 în prima fază, diferența în cea de-a doua fază. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii