Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:53 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poate persoana de la care cumpăr, în fiecare an, carne de miel, să vină să mi-l aducă acasă? Poliția Română face clarificări cu privire la cumpărăturile de Paște

ro

09 Apr, 2020 17:15 965 Marime text

Sărbătorile pascale, se află la un pas distanță.

Poliția Română face clarificări cu privire la cumpărăturile de Paște:

Pot să merg să-mi cumpăr carne de miel de la agentul economic autorizat de unde îmi cumpăram în fiecare an? Ce trec pe declarație?

Da, poți merge să-ți cumperi produsele necesare. Nu uita să ai la tine cartea de identitate și declarația pe propria răspundere, în care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor). De asemenea, îți recomandăm să mergi singur, nu cu toată familia și să te asiguri că agentul economic de la care iți cumperi mâncarea este autorizat și respectă toate condițiile igienico - sanitare impuse de instituțiile cu atribuții în domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) și nu uita să ceri documentele de proveniență, bon fiscal, chitanță, factură.

Poate persoana de la care cumpăr, în fiecare an, carne de miel, să vină să mi-l aducă acasă?

Da, poate veni, dar reamintește-i să dețină, asupra sa, documentele necesare conform ordonanțelor militare și să-ți aducă documentele de proveniență, bon fiscal, chitanță, factură.

Mai vin comercianții cu turmele de miei la intrarea în oraș?

Nu. Acest lucru nu va mai fi posibil. Așa că asigură-te că îți procuri produse numai din locurile autorizate.
Sursa text-captura: Facebook/ Poliția Română

Ti-a placut articolul?

Comentarii