Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătăţii Afișe cu reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infectării cu SARS-Cov-2 în școli

ro

31 Mar, 2021 16:46 653 Marime text
  • În cadrul campaniei „Om cu Om oprim pandemia”, Ministerul Sănătății lansează, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, UNICEF și Universitatea Babeș Bolyai-catedra de sănătate publică, o serie de afișe cu informații utile și reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov- 2 în școli, pe care le puteți consulta în secțiunea Documente a materialului.
Elevii vor învăța mai ușor cum se poate preveni răspândirea virusului SARS-Cov-2.

În cadrul campaniei „Om cu Om oprim pandemia”, Ministerul Sănătății lansează, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, UNICEF și Universitatea Babeș Bolyai-catedra de sănătate publică, o serie de afișe cu informații utile și reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov- 2 în școli.

Cele trei reguli de bază: Păstrarea distanțării fizice, portul măștii de protecție și respectarea igienei sunt prezentate elevilor într-un limbaj accesibil și cu elemente vizuale ușor de înțeles. Informațiile au fost vizate de către specialiști în sănătate publică.

Ministerul Sănătății invită unitățile de învățământ să tipărească și să utilizeze materialul informativ pus la dispoziție.

Ti-a placut articolul?

Comentarii