Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:07 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de interes public! Dorinela Irimia, primarul localității Saraiu – „Mâine avem o acțiune de dezinsecție în toată localitatea“

ro

25 Mar, 2020 15:17 2073 Marime text

Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
 
Dorinela Irimia, primarul localității Saraiu, spune că sunt înregistrate trei persoane în izoare la domiciliu.
 
„Chiar acum participăm la o acțiune de voluntariat. Ajutăm oamenii bătrâni. Avem izolate trei persoane. Nu avem pe nimeni cu suspiciune de coronavirus. Mâine avem o acțiune de dezinsecție în toată localitatea. I-am rugat pe toți cetățenii să nu părăsească domiciliile. Măsurile impuse sunt cele conform legislației în vigoare. Dacă cei în vârstă au nevoie de noi, ne pot apela. Facem liste de cumpărături și de medicamente și ne deplasăm la domiciliile celor aflați în nevoie“, a mai completat Dorinela Irimia, primarul localității Saraiu.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii