Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri luate de Kaufland România pentru siguranța clienților și a echipelor din cele trei magazine din Constanța

ro

24 Mar, 2020 00:00 4619 Marime text

Ca urmare a evoluției situației din ultima perioadă, Kaufland România a demarat măsuri suplimentare ce sporesc siguranța clienților și a echipelor din magazine.


În municipiul Constanța funcționează trei magazine Kaufland: unul pe bulevardul 1 Decembrie 1918, unul pe bd. Aurel Vlaicu nr. 36 şi unul pe bd. Aurel Vlaicu n.r 218, lângă VIVO.


Astfel, compania a început instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară. Angajații de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință. În anumite cazuri, pentru a evita supraaglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane.


Pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanța de siguranță. Sunt dezinfectate toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați și toate magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit.


Mai mult, clienții sunt îndemnați să aibă un comportament responsabil în acest context și să aibă grijă la cei din jur: să cumpere responsabil și să evite risipa alimentară, să vină neînsoțiți la cumpărături, să respecte regulile de prevenție și igienă, să folosească dezinfectantul de mâini de la intrarea din magazine, să păstreze distanța de siguranță de minimum un metru și să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul, în locul bancnotelor. De asemenea, Kaufland își asigură clienții că există suficiente stocuri, datorită livrărilor zilnice și a unei mari varietăți de produse și că magazinele vor rămâne deschise, acestea fiind aspecte prioritare pentru toată echipa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii