Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta contra coronavirusului Gică Popescu - „Pentru că iubesc viitorul, îmi pasă de prezent, deci stau acasă. Fă-o și tu!“

ro

20 Mar, 2020 00:00 2386 Marime text

Fostul mare fotbalist român Gică Popescu, președintele echipei de fotbal FC Viitorul Constanța, a transmis un mesaj în ceea ce privește lupta împotriva coronavirusului.    

„Pentru că iubesc viitorul, îmi pasă de prezent. Acum, când este important ca fiecare dintre noi să lupte împotriva răspândirii coronavirusului, rațiunea și responsabilitatea sunt armele cele mai eficiente. Nouă, celor de la Viitorul, ne pasă de soarta acestei lupte. Mie îmi pasă, deci stau acasă. Fă-o și tu!“, a spus Gică Popescu.
În condițiile în care competițiile fotbalistice din României au fost oprite, la toate nivelurile, în urma pandemiei de coronavirus, au pauză și fotbaliștii de la FC Viitorul, ocupanta locului întâi în turneul play-out al Ligii 1. Totodată, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi a sistat de săptămâna trecută antrenamentele tuturor grupelor de copii și juniori. Activitatea este suspendată pe perioadă nedeterminată.
„Încurajăm toți susținătorii noștri să prioritizeze sănătatea lor și a celor dragi! Ne dorim să ne revedem cât de curând acasă, pe gazonul nostru, însă, înainte de toate, prevenim COVID19 prin spălarea mâinilor frecvent, alimentație sănătoasă, hidratare continuă și limitarea ieșirilor din casă!“, este mesajul clubului de pe litoral, la adresa fanilor.

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)

Citește și:

Virusul COVID-19 a dus la suspendarea tuturor competițiilor de fotbal din România Gică Hagi - „Sportul e acum pe planul doi“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii