Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de dezinfecție exterioară a spațiilor comerciale, magazinelor, farmaciilor și stațiilor de călători în Cumpăna (video)

ro

19 Mar, 2020 09:15 2276 Marime text

Primăria Cumpăna a demarat lucările de dezinfecție exterioară cu echipament ULV ( Ultra Low Volume avand diametrul între 5 - 50 microni, picăturile de soluție dezinfectantă) - a spațiilor comerciale, magazinelor, farmaciilor și stațiilor de călători.

Reamintim că Administraţia Publică Locală Cumpăna a aplicat măsurile transmise de MAI.

 „Se supendă actvitatea de servire şi consum a alimentelor şi a băuturilor în restaurante, hoteluri şi cafenele, în interiorul şi exteriorul acestora. Se permite organizarea de către unităţile  economice a comercializării produselor alimentare şi băuturilor care nu permit consumarea acestora în spaţiile destinate comercializării acestora. De asemenea, se suspendă activităţile culturale, artistice, religioase, sportive, jocuri de noroc. Administraţa Publică Locală Cumpăna, prin Poliţia Locală, va înmâna agenţilor economici aceste măsuri şi vă rog să le respectaţi cu stricteţe, pentru a preveni răspândirea virusului pe teritorul comunei.  Pentru persoanele izolate la domiciliu, deşeurile vor fi ridicate de o societate secializată, cu care primăria a închieat un contract. De asemenea, precizez că Primăria Cumpăna nu a modificat programul de transpor al călătorilor. Dar vă rog să respectaţi regulile lăsând un scaun în spatele şoferului şi să purtaţi mănuşi. Să ne unim eforurile şi să dăm dovadă de unitate. Cu credinţă să trecem peste această tragedie“, a declarat primarul ec. Mariana Gâju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii