Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:34 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO. Ministrul Marcel Vela, declarații despre noua Ordonanță Militară. Principalele prevederi

ro

13 May, 2020 22:02 1535 Marime textÎn aceste momente, ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela susține o declarație de presă.

Vă prezint a 12-a ordonanță militară. Începând cu publicarea în Monitorul oficial se ridică măsura de carantinare în municpiul Suceava și comunele Salcia, ipotești, Bosanci, moara, Scheia, Pătruți și Mitocu Dragomirnei

Mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. Vă mulțumesc vouă, mulțumesc prefectului și președintelui Consiliului Județean.Ordonanțele militare nu au venit decât să consolideze acest zid în fața unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Dar ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună.

Acum am arătat că putem fi uniți. Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate. Știm exact ce avem de făcut - să respecăm toate indicațiile, de la respectarea distanțării, până la spălatul pe mâini.

În acestă luptă nu a existat de multe ori o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de pericuolos. Poate că au existat foarte multe momente în care am fost uimiți de acest pericol.

Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs și la cum putem face să resimțiți cât mai puțin acestă bătălie. Vă garantez împreună cu colegii din guvern că vom trece cu bine și peste aceasta.

Dumnezeu să binecuvânteze România! Sursa foto- video: Facebook/ Guvernul României

Ti-a placut articolul?

Comentarii