Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:12 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța. Polițiștii s-au sesizat din oficiu. Administratorul unui teren de sport, amendat

ro

23 Mar, 2021 10:53 1293 Marime text
  • Polițiștii continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei.
  • Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un teren de sport acoperit cu balon, situat pe strada Prof. Savu Timariu, se desfășurau activități sportive în spațiu închis, la care participau 12 persoane, care jucau fotbal.
  • Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.
În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - secțiile de poliție urbană - au organizat o acțiune, pe raza Secției 4, pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe bulevardul I.C. Brătianu desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, polițiștii 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în 2 baruri de pe strada Dumitru Marinescu, se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care nu activitatea nu este permisă în baruri. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un teren de sport acoperit cu balon, situat pe strada Prof. Savu Timariu, se desfășurau activități sportive în spațiu închis, la care participau 12 persoane, care jucau fotbal. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

***
În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, împreună cu polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un local de pe strada Națională desfășura acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii